509 Views

Rubb tilbyr kundene unike og kostnadseffektive løsninger

Rubb AS er etablert på Krøderen i Buskerud og er en del av det internasjonale selskapet Rubb Building systems. Rubb gruppen har en omsetning på nærmere 350 millioner kroner, og har 150 ansatte.

Februar 03, 2020
Skrevet av:

Forfatter

Rubb AS sine haller finnes over alt i verden, innen transport- og logistikk, utenfor tunnelåpninger, i fiskeindustrien, på marinaer og havner, i oljebransjen og som Idrettshaller. Selskapet produserer fagmessig designede haller av høyeste kvalitet, og alle deres haller møter gjeldende byggeforskrifter og bygningsstandarder.

Thermohaller er dukhaller som holder kulden ute og varmen inne, eller omvendt dersom behovet tilsier det. Mange kunder ønsker haller til håndtering av kjøle- og frysegods. Disse hallene kan leveres med modulære kjøle og fryseinstallasjoner, slik at hallen kan flyttes ved behov. Dette viser Rubb hallenes fleksibilitet. Slike haller blir mer og mer populære og Rubb Group opplever en stadig økende etterspørsel etter slike haller med topp kvalitet.

Rubb AS produserer dukhaller som er sterke, varige, fleksible, flyttbare og enkle å vedlikeholde. Uavhengig om du trenger en midlertidig eller permanent, fleksibel hall, har selskapets haller et stort bruksområde, og de er en kostnadseffektiv investering. I tillegg til standard konstruksjoner, kan Rubb designe og skreddersy løsninger for å møte spesielle krav, tilpasset kundenes behov.

-Vi jobber tett med våre kunder gjennom hele prosessen, fra design og materialvalg, til konstruksjon, grunnarbeid på byggeplassen og oppsett av hallen. Vi følger våre prosjekter til kunden er fornøyd. En Thermohall eller dukhall fra Rubb, også kalt en Rubbhall, har blitt et begrep for kvalitet i vår bransje.

-Vi er til for kundene våre, og setter alltid kunden og deres ønsker først. Det jobbes kontinuerlig med produktutvikling og nye innovative løsninger, tilpasset mer ekstremvær og strengere forskrifter for alle typer bygg. Vår suksess bekreftes av over 40 år med høykvalitetsleveranser verden over, sier daglig leder Erik Storhaug.

Følg oss på sosiale medier