1447 Views

Telemar Norge AS – A Marlink Group Company

September 16, 2022
Skrevet av:

Forfatter

På Nor-Fishing 2022, tok PiscusNytt turen innom G- hallen – Hallen for elektronikk,  for en prat med Telemar Norge AS

Telemar Norge AS ble etablert for mange år siden, og fikk sitt nåværende navn i august 2010 da de ble en del av Telemar-konsernet. Selskapet leverer kommunikasjon og navigasjonsutstyr til hele det maritime markedet. Både fritidsbåter og store skip.

Av annet utstyr de leverer, kan vi blant annet nevne satellitt-TV, Vsat, AIS, GPS,, VDR, GMDSS, ekkolodd og landmobil.

Sjefen i Norge:

Daglig leder i Telemar Norge AS Frank Ove Skofteby er glad for at han endelig kan komme ut og møte folk igjen på messer. Etter 2 lange år  ved kontorpulten, og med Teamsmøter, er det fantastisk hyggelig å snakke med folk face to face.

 

På messen:

Telemar Norge AS  har vært på fiskerimessene i Trondheim i en årrekke, og alltid i G-Hallen. Han anser messen som en viktig møteplass for å opprettholde kunderelasjoner, og treffe nye potensielle kunder. Skofteby sier at det i dag, onsdag ser ut til å bli mer folk enn på åpningsdagen tirsdag. Men er forberedt på noe mindre besøk på messen da makrellfisket fortsatt pågår.

 

Utfordringer med leveranser og produksjon:

Selskapet har de siste årene grunnet pandemi og nedstengninger støtt på utfordringer  med levering av utstyr. Det er stor mangler på enkelte komponenter, og som gir produksjonsforsinkelser og i tillegg til tidligere nedstengninger . 

 

Vi takker for møtet og ønsker Telemar Norge lykke til videre.

 

Følg oss på sosiale medier