1297 Views

Plug-&-Play-system til vannanalyse

For å lette installasjonen og øke brukervennligheten tilbyr Burkert å hjelpe brukerne med å samle analyseog elektronikkdelene i sitt vannanalysesystem i et kompakt og robust skap.

Mars 21, 2022
Skrevet av:

Burkert Norway AS

Bürkert vil gjerne bidra til at brukerne til en hver tid kan føle seg trygge på kvaliteten på drikkevannet. Derfor har selskapet utviklet et onlineanalysesystem til vann, som kontinuerlig kan levere de viktigste data på ditt drikkevann, fastslår Bürkert.

Med Bürkert sitt online-analysesystem vil man hele tiden være informert om vannets kvalitet. Skulle det oppstå variasjoner i kvaliteten, kan systemet advare ved hjelp av grenseverdier. Systemet kan til og med medvirke til å styre ventiler eller endre på dosering av eksempelvis ilt. Systemet er utviklet for å plasseres i kompakte kabinetter, hvor et integrert syv tommer touchdisplay gir et overblikk over verdiene med grafer. Selve oppsetning av systemet skjer også ved hjelp av displayet.

Systemet er en del av Bürkerts EDIP-plattform – en programvareplattform som integrerer alle nyere Bürkertprodukter, uten bruk av signalkonvertere eller andre mellomledd. En av fordelene ved EDIP-plattformen er den integrerte NAMUR-funksjonen, som ved hjelp av farget LED-lys hurtig gir et overblikk over systemets helsetilstand, fremhever Bürkert. Analysesystemet er moduloppbygd slik at det kan tilpasses den enkelte brukers behov. Det kan også hurtig endres om det med tiden skulle oppstå behov for flere eller andre måleparametre. Den innebygde kontrollmodulen omsetter måleparametrene til brugbare data, og fungerer samtidig som datalogger. Dermed kan man alltid gå tilbake og se utviklingen i vannkvaliteten. Utover det har kontrollmodulen en innebygd VNC-interface, slik at man til enhver tid kan nå sitt eget system via mobil, nettbrett eller datamaskin. Med en gateway-modul er systemet hurtig integrert i et eksisterende SCADA-system via de tilgjengelige protokollene slik at man får samlet alle sine data på ett sted, fremhever Bürkert. Videre er systemet integrert automatisk med et rensesystem, som på bakgrunn av et forhåndsprogramert skjema, renser og analyserer enhetene, slik at du alltid har pålitelige målinger. Det gir samtidig minimalt vedlikehold av systemet, fastslår Bürkert til slutt.

Følg oss på sosiale medier