1104 Views

Ny generasjon automater for mikrofôr

Dette er blant nyhetene fra FishTech, settefiskanleggenes trofaste leverandør og problemløser. Et allerede gedigent varespekter i selskapet utvides med automater for mikrofôr, nytt utstyr for vannbehandling og smart karhygiene.

August 17, 2022
Skrevet av:

Forfatter

Fiskepumper, sorteringsmaskiner og fisketellere er bærebjelker i FishTechs utvalg. I tillegg tilbys det meste av det oppdretterne har behov for: Vekter, fôrautomater, desinfeksjonsmidler, hå ver, koster, med mer. For å møte nye behov innen både marin yngelproduksjon og produksjon av fisk til lusebekjempelse, tilbyr leverandøren en ny generasjon fôringsautomater.

– Disse automatene egner seg til det meste, men særlig til «mikrofôr». Først og fremst er det snakk om funksjonalitet, men også når det gjelder pris er dette svært interessant, sier Norvald Soleng.

Automatene er tilgjengelig i flere modeller og tilpasses enkelt til ulike behov ved å bytte beholder, stativ, utfôringsskive og spreder.

– Dette er kompakte enheter som er enkle å håndtere og rengjøre, og fungerer utmerket til marint fôr helt ned mot 50 mikron. De første automatene er allerede levert, og tilbakemeldingene er svært positive, forteller Soleng.

Foruten smarte fôringsautomater, og innovativt utstyr for hygiene i kar, tilbyr FishTech en rekke løsninger for vannbehandling.

– Vi har vært med fra oppdrettsnæringens begynnelse, faktisk mer enn 30 år. Det har gitt oss en unik erfaring og spesialkompetanse. Vi utvider stadig med kvalitetsprodukter vi kan gå god for, sier Norvald Soleng, som sammen med TorØivind Simensen står for den daglige kundekontakten.

Følg oss på sosiale medier