859 Views

NORSAP Verdensledende leverandør av pilot-, operatør- og styrmanns stoler.

September 01, 2022
Skrevet av:

Forfatter

På Nor-Fishing møtte Piscusnytt salgssjefene Kenneth Tveiten og Kent Beresford fra Norsap, som var klare på at dette er en viktig arena for å treffe kunder. Gutta melder om stor interesse og godt med besøk.

Stolene på standen:

På standen viste gutta frem Norsap 4000 Agile og de nye Norsap 150 Performance-setene.

Norsap AGILE 4000 er en verdensnyhet som allerede er i bruk på flere fartøy omkring i verden.

Stolen gir operatøren en unik mulighet til å skifte mellom sittende og stående posisjon, uten å forlate stolen. Operatør har 180 graders rotasjon høyre/Venstre og plass til alt man måtte ønske integrert av skjermer, joysticks og brytere, samtidig som man har en fokus på ergonomien til brukeren hele tiden. 

NORSAP 150 

Vår splitter nye dempestoler kommer i to utgaver, Explore og Ultimate. Stolene har et tidløst og moderne design i tillegg til at de holder en lav vekt på kun 25kg. Aldri før har Norsap gjennomført så omfattende tester på et produkt før en lansering og vi er svært tilfreds og spent på hvordan markedet tar imot denne nyvinningen.

Norsap har kontor i Kristiansand og hovedproduktet er spesialfremstilte operatørstoler, supplert av lystbåtutstyr og aluminiumsprodukter. Alt designes, produseres og monteres i Kristiansand. 

Produktutvikling og kunder i fokus:

Kontinuerlig produktutvikling, kundefokus og høy innovasjonsgrad er begreper som kjennetegner Norsap. – I en årrekke har våre designere frembragt og raffinert solide, funksjonelle og avanserte stoler, Operatører med krevende og kritiske arbeidsoppgaver har krav på det aller beste av komfort og fleksibilitet. Her handler det om utsøkt materialvalg, overlegen mekanisk konstruksjon og integrert elektronikk.

 

Bra respons og godt med besøk:

Vi er overveldet over hvor mange som har meldt sin interesse for produktene våre og besøkt vår stand sier Kent, som utdyper at de ikke regner med så mange direkte salg på messa, men mange leads som kan føre til salg på sikt. 

Interesserte som hadde det travelt, kunne scanne QR-koder ved inngangen for å lese Online produktmagasinet eller laste ned noen av produktarkene.

Følg oss på sosiale medier