1349 Views

Kvalitetsleverandør av plastløsninger

Plastinvent har anskaffet en avansert maskin for sveising av termoplast, i store formater og dimensjoner. Vi snakker om en ny buttweldingmaskin, som det siste året har gitt selskapet helt nye muligheter til å konstruere avanserte konstruksjoner i store dimensjoner.

Januar 17, 2020
Skrevet av:

Forfatter

Etter at Plastinvent begynte å levere stadig større og mer kompliserte plastløsninger til havbruksnæringen, vokste også behovet for en maskin som kunne sveise plater og sylindere i store dimensjoner. Løsningen på denne utfordringen ble en ny sveisemaskin fra Wegener.

Både kostnads – og produksjonseffektiv

– Sveising av tanker vi før bare kunne drømme om er nå blitt en helt dagligdags operasjon som aktører i både havbruk, offshore og andre bransjer kan nyte godt av, forteller Stian, som innrømmer at tilvirkningsprosessen er blitt vesentlig mer kostnads- og produk-sjonseffektiv etter at den nye maskinen kom I hus.

Høy kvalitet i store dimensjoner

Nyanskaffelsen sørger også for ypperlige produktegenskaper. Med et såkalt «sheet rolling» system i bunn utfører maskinen sertifiserte sveiser av høyeste kvalitet. Ut av den nye maskinen har det allerede kommet mange sylindriske tanker produsert i polyetylen, bedre kjent som PE. Men maskinen åpner opp mange muligheter utover dette.

Enda smartere og bedre løsninger

– Våre operatører og ingeniører kan nå sammen med kundene våre utvikle enda smartere og bedre løsninger innen termoplast, opplyser Stian.

Følg oss på sosiale medier