469 Views

Gjør hverdagen enklere for havnæringene

Brødrene Dahl har spesialisert kunnskap og sortiment inn mot alle havnæringene. – Vi er godt rustet med egne markedsdivisjoner fokusert på havbruk, marine, og olje og gass, forteller divisjonsdirektør Anders Kallerud.

Januar 08, 2020
Skrevet av:

Forfatter

Brødrene Dahl er en teknisk handelsbedrift med et spesielt bredt sortiment – nærmere 30.000 produkter fra 1.500 produsenter over hele verden.

– Den røde tråden i produktspekteret er materiell for forflytning av væsker, som rør, rørdeler, ventiler og pumper, forteller divisjonsdirektør Anders Kallerud.

Ekspertise innen havnæringene

Med ekspertise som jobber spesifikt innen alle havnæringene, sørger Brødrene Dahl for å ha et eget sortiment med produkter som de havrelaterte næringene har spesielt bruk for.

– Vi er godt rustet med egne markedsdivisjoner fokusert på havbruk, marine og olje og gass, forteller Kallerud.

Lett tilgjengelig

Brødrene Dahl er opptatt av å ha et logistikksystem som er ledende i Norge, med fokus på veldig raske leveranser av produktene til kunder over hele landet.

– Produktene kjøres daglig ut med lastebil fra vårt sentrallager på Langhus til 56 servicesentre spredt utover hele landet. Uansett hvor i landet man er, har man altså umiddelbar tilgang til et servicesenter med omkring 6.000-7.000 artikler. Resten kan bestilles opp og leveres de fleste steder dagen etter. Bilene våre kjører over natten til hele den sørlige delen av landet opp til Saltfjellet, sier Kallerud.

Større lagersortiment for oppdrettsnæringen.

Selv om mange kunder velger å benytte seg av Brødrene Dahls nettbutikk, utvides og tilpasses stadig servicesentrenes lagersortiment for å ha varene nær kunden og dekke lokale behov.

– I det siste har vi for eksempel lagerført flere produkttyper og dimensjoner som er spesifikt for de som bygger, drifter eller vedlikeholder landbaserte fiskeoppdrettsanlegg, sier Kallerud.

Følg oss på sosiale medier