911 Views

Fôrflåter i betong – tilpasset til din drift

Er du oppdretter og har behov for ny fôrflåte? Marina Solutions leverer betongflåter til oppdrettsbransjen – komplett med «nøkkelen i døra» om det er ønskelig. Flåter i betong ligger godt og stabilt i sjøen og trenger lite vedlikehold. Det er med andre ord en trygg og god arbeidsplattform for mannskapet om bord.

April 03, 2023
Skrevet av:

Forfatter

Marina Solutions er totalleverandør av fôrflåter. Vårt bidrag i bransjen er å tilby ferdige flåtemodeller, men med mulighet for skreddersydde enheter. Det vil si at vi sammen med kunden finner ut hva som trengs av utstyr og leverer et komplett anlegg, sier daglig leder i Marina Solutions, Torgeir Iversen. Og han fortsetter:

-Vår prosjektingeniør har jobbet med prosjektering og produksjon av fôrflåter siden 80-tallet. Vil du for eksempel ha mulighet for slambehandling, eller anlegg for ensilasje, så tilpasser vi det. Vi er opptatt av at kunden blir fornøyd med produktet vi leverer, og tenker at løsninger som er funksjonelle og bidrar til effektiv drift er noe alle ønsker.

Skrogene til Marina Solutions fôrflåter produseres i tørrdokk. Størrelsen på den enkelte flåten blir blant annet bestemt av hvor den skal ligge og hvilken signifikant bølgehøyde (Hs) den vil bli utsatt for. Produsenten må også vite hvor mye fôr som skal være om bord i siloene, og hvor mye folk og utstyr som må til for en effektiv produksjon. Standardmodellene til Marina Solutions er beregnet ut fra total lastekapasitet og Hs.

Oppsummert er flåtene

• designet av oss og dere i samarbeid
• utført i betong og sertifisert i henhold til Norsk Standard 9415
• prosjektert for stedet hvor den skal ligge (og behovet ditt)
• bygget i tørrdokk
• levert komplett (eller delvis komplett)
• kompakte og funksjonelle
• trygge og stabile

Sist, men ikke minst så har flåter i betong lang levetid. Marina Solutions oppfordrer interesserte oppdrettere, fiskere, havnevesen, båtforeninger og andre til å ta kontakt ved behov for en serviceflåte, fiskerikai, bølgedemper, flere båtplasser eller tilleggsutstyr til havnen.

Om Marina Solutions

Marina Solutions er en totalleverandør av marina- og flytende havneanlegg, med 40-års erfaring fra bransjen. Selskapet leverer småbåt- og fiskerihavner, hurtigbåtkaier, flytekaier og fôrflåter til fiskeriog havbruksnæringen. Flytemoloen er vår største bølgedemper, med kjeller og mulighet for påbygg på dekk. Selskapet har egne kranbåter og fast ansatte montører, og de har et stort lager av utstyr og reservedeler i Ålesund.

Team Akva; Torgeir Iversen, Einar Åmbakk, Audun Eikrem og Karl Ullrich.

 

Følg oss på sosiale medier